Ποιοι είμαστε

Η MARVIFARM A.E. είναι ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία χονδρικού εμπορίου και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, με έδρα τη Ν. Φιλοθέη Αττικής.
Δημιουργήθηκε το 1996 από τους φαρμακοποιούς Βασίλειο και Ανδρέα Μαραγκό. Η οικογενειακή παράδοση στο χώρο του φαρμάκου, το φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο και ο διαχρονικός σεβασμός στη φροντίδα της Υγείας, αποτέλεσαν τα πιο ασφαλή εχέγγυα για την επιτυχή εξέλιξη του εγχειρήματος.
Η ευρεία γνώση της αγοράς, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και τα καινοτόμα εργαλεία ήταν και είναι οι βασικοί παράγοντες καταξίωσης της εταιρείας μας. Σήμερα, συνδυάζουμε με επιτυχία παράδοση και πρωτοπορία, πάντα προς όφελος των πελατών μας:

  • Το ισχυρό δίκτυο διανομής της MARVIFARM A.E. καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες πολλών σημείων πώλησης πανελλαδικά, αποδεικνύοντας την άρτια κατάρτιση του Salesforce μας.
  • Σύμμαχος στην εξυπηρέτηση των φαρμακείων που μας εμπιστεύονται, ο μηχανισμός online παραγγελιοληψίας που εξυπηρετεί με αμεσότητα και αξιοπιστία, πέρα του τηλεφωνικού μας κέντρου, τις ανάγκες των πελατών μας. Μέσω του online μηχανισμού, το φαρμακείο έχει τη δυνατότητα για έλεγχο διαθεσιμότητας στα αποθέματα της φαρμακαποθήκης μας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και πρόσβαση σε πληροφορίες για τις τιμές των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων που διακινεί η εταιρεία μας.
  • Αντιπροσωπεύσεις εταιρειών παγκόσμιου βεληνεκούς αναδεικνύουν και επιβεβαιώνουν το σύγχρονο και αξιόπιστο προφίλ που μεθοδικά έχει κατακτηθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου.
  • Ο στοχευμένος σχεδιασμός του τμήματος Marketing καθιστά την εταιρεία μας από τις πρωτοπόρες στο χώρο των υπηρεσιών.
  • Οι σημαντικές επενδύσεις σε κτιριακές υποδομές, δηλώνουν την διάθεση να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο, παραμένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία μας.