Υπηρεσίες

Η MARVIFARM A.E. λειτουργεί και συνεργάζεται με τους πελάτες της με πιστοποιημένες τυποποιημένες διαδικασίες, βήμα προς βήμα:

Παραλαβή
Τα προϊόντα παραλαμβάνονται σε ειδικό χώρο που διατηρείται στη σωστή θερμοκρασία, ελέγχονται και κατόπιν παραδίδονται προς αποθήκευση στον κύριο χώρο της αποθήκης.

Αποθήκευση
Η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται σε χώρο όπου τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής και θερμοκρασίας, όπως ορίζεται από τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Πωλήσεις
Η διαδικασία της πώλησης είναι αξιόπιστη και φιλική προς τον πελάτη, σε όλα της τα στάδια: της ενημέρωσης των πελατών μας, της παραγγελιοληψίας, της εκτέλεσης της παραγγελίας και του τελικού ελέγχου πριν τη διανομή της.

Διανομή
Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ασφαλή μεταφορικά μέσα που διαθέτουν ειδικό θερμομονωμένο και κλιματιζόμενο χώρο.

Επιστροφές
Κατά τη διάρκεια των περιόδων επιστροφής ληξιπρόθεσμων προϊόντων, τα φαρμακεία ενημερώνονται εγκαίρως για τις προθεσμίες παράδοσης αλλά και για τα προϊόντα τα οποία μπορούν να γίνουν δεκτά για επιστροφή. Κατ’ εξαίρεση πραγματοποιούνται και επιστροφές κατόπιν ειδικής συνεννόησης με το εκάστοτε φαρμακείο.

Ενημέρωση
Οι πελάτες μας ενημερώνονται είτε προσωπικά από τους αρμόδιους συνεργάτες μας, είτε ηλεκτρονικά, για τρέχοντα θέματα όπως ανακλήσεις προϊόντων, παραλαβή νέων, προσφορές, κ.α.