ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΥπηρεσίες

Η υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και τα καινοτόμα εργαλεία είναι οι βασικοί παράγοντες καταξίωσης της εταιρείας μας.
bottom cover 3 2

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΠιστοποιημένη συνεργασία με πελάτες

Η MARVIFARM A.E. λειτουργεί και αλληλεπιδρά με τους πελάτες της με πιστοποιημένες και τυποποιημένες διαδικασίες, βήμα προς βήμα.

Παραλαβή
Τα προϊόντα παραλαμβάνονται σε ειδικό χώρο που διατηρείται στη σωστή θερμοκρασία, ελέγχονται και κατόπιν παραδίδονται προς αποθήκευση στον κύριο χώρο της αποθήκης.

Αποθήκευση
Η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται σε χώρο όπου τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής και θερμοκρασίας, όπως ορίζεται από τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Πωλήσεις
Η διαδικασία της πώλησης είναι αξιόπιστη και φιλική προς τον πελάτη, σε όλα της τα στάδια: της ενημέρωσης των πελατών μας, της παραγγελιοληψίας, της εκτέλεσης της παραγγελίας και του τελικού ελέγχου πριν τη διανομή της.

Διανομή
Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ασφαλή μεταφορικά μέσα που διαθέτουν ειδικό θερμομονωμένο και κλιματιζόμενο χώρο.

Επιστροφές
Κατά τη διάρκεια των περιόδων επιστροφής ληξιπρόθεσμων προϊόντων, τα φαρμακεία ενημερώνονται εγκαίρως για τις προθεσμίες παράδοσης αλλά και για τα προϊόντα τα οποία μπορούν να γίνουν δεκτά για επιστροφή. Κατ’ εξαίρεση πραγματοποιούνται και επιστροφές κατόπιν ειδικής συνεννόησης με το εκάστοτε φαρμακείο.

Ενημέρωση
Οι πελάτες μας ενημερώνονται είτε προσωπικά από τους αρμόδιους συνεργάτες μας, είτε ηλεκτρονικά, για τρέχοντα θέματα όπως ανακλήσεις προϊόντων, παραλαβή νέων, προσφορές, κ.α.

cooperation
Inspecting

Συνεπής Φροντίδα ΥγείαςΟ Πυλώνας της Φαρμακαποθήκης μας

Αντιπροσωπεύουμε τον πυλώνα της φροντίδας υγείας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των φαρμακευτικών αναγκών.

Η φαρμακαποθήκη μας δεν απλώς παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, αλλά αντιπροσωπεύει έναν ολοκληρωμένο πυλώνα φροντίδας υγείας. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης, εδώ θα βρείτε την πλήρη υποστήριξη που αναζητάτε. Από την προμήθεια φαρμάκων και παραφαρμακευτικών προϊόντων έως τη διανομή και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τη χρήση και τη διαχείριση φαρμακευτικών προϊόντων, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευεξία σας. Με ένα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι αφοσιωμένο στην ποιότητα και την ασφάλεια, διασφαλίζουμε ότι κάθε βήμα που κάνουμε εξυπηρετεί το καλύτερο συμφέρον σας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η κινητήρια δύναμή μας για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

e-παραγγελίεςΗλεκτρονικές παραγγελίες B2B

Ο μηχανισμός online παραγγελιοληψίας εξυπηρετεί με αμεσότητα και αξιοπιστία, πέρα του τηλεφωνικού μας κέντρου, τις ανάγκες των πελατών μας.

Η ευκολία των ηλεκτρονικών παραγγελιών είναι τώρα διαθέσιμη και για τα φαρμακεία! Με την εξελιγμένη μας διαδικτυακή πύλη, τώρα μπορείτε να παραγγέλνετε τα φάρμακα και τα παραφαρμακευτικά προϊόντα της επιλογής σας με μεγάλη ευκολία και απλότητα. Απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επιλέξτε τα προϊόντα που χρειάζεστε και παραγγείλετέ τα με λίγα κλικ. Οι παραγγελίες σας θα εκτελούνται άμεσα και θα παραδίδονται στο φαρμακείο σας, εξοικονομώντας χρόνο και διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία για να βελτιώσετε τη διαχείριση των αποθεμάτων σας και να εξυπηρετήσετε ακόμη καλύτερα τους πελάτες σας.

Discussing
Distribute small
Warehouseboxes small
loading boxes small
top cover 02 2

Διαφάνεια στις συναλλαγές μας

top wave white 1

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο